, ,

BEKO WUE 8622B XCW

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Prosmart Инвертер мотор

23.990 ден

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Дигитален дисплеј
 • SteamCure ™
 • Hygiene+
 • Aquawave®
 • OptiSense®
 • GentleCare™
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • AntiCrease+
 • Fast+
 • Заштита од прелевање
 • Заклучување за деца
 • Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):47kWh
 • Потрошувачка на вода (циклус):43L
 • Ниво на бучава:74dB
 • Димензии:84.5x60x55cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A

Машина за перење
•ProSmart inverter мотор
•Полнење:фронтално
•Енергетска класа:C
•Капацитет:8kg
•Вртежи:1200 врт./min
•Програми:15
•Одложен почеток
•Димензии:84x60x55cm