-16%
, ,

BEKO WUE 8726 XST

Beko

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg, Програми:15
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии:84.5x60x55cm

20.990 ден 24.990 ден

 • Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Дигитален дисплеј
 • SteamCure ™
 • Hygiene+
 • Aquawave®
 • AquaFusion
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • AntiCrease+
 • Fast+
 • Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):47kWh
 • Потрошувачка на вода (циклус):46L
 • Одложен старт: 0-19h
 • Ниво на бучава: A
 • Димензии:84.5x60x55cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

8 kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A