-7%
, ,

BEKO WUE6512BA

Beko

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • SteamCure, AquaWave
 • Одложен почеток:3-6-9ч
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Потрошувачка на вода годишно:8.759L
 • Ниво на бучава:60/72dB
 • Димензии:84x60x45cm

12.990 ден 13.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • SteamCure, AquaWave
 • Одложен почеток:3-6-9ч
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Потрошувачка на вода годишно:8.759L
 • Ниво на бучава:60/72dB
 • Димензии:84x60x45cm
Бренд

Капацитет(kg)

6kg

Енергетска ефикасност

E