, ,

BOSCH MFQ3010S

Bosch
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 2

1.890 ден

Нема на залиха

Моќност

300 W

Бренд

  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 2