, ,

CANDY CCE3T618FB

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • NoFrost Ниво на бучава:39dB
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:342L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Димензија:186x 65.8 x 59.5cm

25.990 ден

Нема на залиха

 • Комбиниран фрижидер
 • NoFrost
 • IoT App
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:342L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:119L
 • Капацитет на замрзнувачот:5.4/24 kg/h
 • Потрошувачка на енергија годишно:319kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензија:186x 65.8 x 59.5cm
Бренд

Ширина

65cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++