-13%
,

CANDY CDD2145EN

Candy

 • Енергетска класа:F
 • LED осветлување
 • Нето капацитет:204L
 • Капацитет на фрижидерот:163L
 • Капацитет на замрзнувачот:41L
 • Капацитет на замрзнување:2kg/8h
 • Потрошувачка на енергија годишно:221kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:143.55.55cm

13.990 ден 15.990 ден

Бренд

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:204L
 • Потрошувачка на енергија годишно:221kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:143.55.55cm