-27%
,

CORDYS CH-2001

Cordys

  • Боја: Бела
  • Моќнист: 2000W
  • 2 нивоа на загревање
  • Гаранција: 12

690 ден 950 ден

  • Боја: Бела
  • Моќнист: 2000W
  • 2 нивоа на загревање
  • Гаранција: 12
Бренд

Моќност

2000 w