Elma TP-001

Cezar
Availability:

Нема на залиха


 • Мокност 1200 w
 • Пегла без пареа
 • Рачка од бакелит

1.850 ден

Бренд

Моќност

1200W

 • Пегла без пареа
 • Боја : Бела
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
 • Специјална подлога од силумин(AL SI)
 • Рачка од бакелит
 • Останати делови изработени од инокс
 • Тежина на пеглата 1,4 кг
 • Јачина: 1200 W