Vivax IR-2200 SS

Vivax
Availability:

Нема на залиха


Моќност 2200W
Сад за вода 320ml
Подлога од нерѓосувачки челик
Функција против капење и бигор
Самочистење

1.290 ден

  • Moќмост : 2200 W
  • self cleaning функција
  • Функција против капење и каменец
  • Керамичка подлога
  • Боја : сиво-црвено
  • Капацитет на вода:  360 ml
  • 1 година гаранција
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W

Моќност 2200W
Сад за вода 320ml
Подлога од нерѓосувачки челик
Функција против капење и бигор
Самочистење
Обилно пуштање на пареа
1 година гаранција