-17%
,

FAVORIT Aголен аспиратор 3180

Favorit

  • Влечна сила 800 m3/ h
  • Ширина : 100 см
  • 5 брзини
  • Боја : inox

18.990 ден 22.990 ден

FAVORIT 3180
МОДЕЛ 100 cm
БРЗИНИ 5
МОЌ НА ВШМУКУВАЊЕ 800 m3/h
СИЈАЛИЦИ 3x50W
ДИЈАМЕТАР НА ИЗЛЕЗ 120 mm со 120 mm конвертор
ТАЈМЕР
ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ
АЛУМИНИУМСКИ КАСЕТНИ ФИЛТРИ
N/RV СИСТЕМ
БОЈА inox

 

https://favoritelectronics.com/shop/favorit-3180-100cm/

Бренд

Ширина

100cm