,

FUEGO ESTMS-700

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:700W
  • Сад за сецкање и маталка
  • Брзини:1 и турбо функција
  • Копче за контрола на брзината

1.690 ден

  • Моќност:700W
  • Сад за сецкање и маталка
  • Брзини:1 и турбо функција
  • Копче за контрола на брзината
Бренд

Моќност

700 W