-7%
, ,

FUEGO FG BM55177W

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:264L(199/65)
 • Димензии:177x55x58cm
 • Потрошувачка на енергија годишно:325kWh
 • Ниво на бучава:42dB

 

13.990 ден 14.990 ден

Нема на залиха

 • Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:264L
 • Капацитет на фрижидерот:199L
 • Капацитет на замрзнувачот:65L
 • Потрошувачка на енергија годишно:325kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:177x55x58cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A