,

FUEGO FGT-120

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет на ладење 3,52kW 12000Btu
 • Капацитет на греење 3.70kW 12500Btu
 • Работна температура:-7°C ~31°C
 • R410a еколошки фреон

14.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

 • Капацитет на ладење 3,52kW 12000Btu
 • Капацитет на греење 3.70kW 12500Btu
 • EER: 3.21
 • COP: 3.62
 • Auto restart
 • Работна температура:-7°C ~31°C
 • Ладење:21°C~43°C
 • Греење:0°C~24°C
 • Ниво на бучава внатрешна:38dB-42dB
 • R410a еколошки фреон
 • Вклучен кит за монтажа