-16%
,

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E

Toshiba

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.6/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:5300 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Работна температура:од -15   до 46

65.990 ден 78.990 ден

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E

Вграден Wi-Fi

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.6/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:5300 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:900 W
 • Влезна моќност греење:1080 W
 • Проток на воздух: 732.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:23.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица: 10 kg
 • Маса надворешна единица: 33 kg
 • Препорачана површина: до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW