-15%
, ,

FUEGO FGTM217W

Fuego

  • Нето капацитет: 205L(168L/37L)
  • Димензии: 143x55x55cm
  • Енергетска класа: A

10.990 ден 12.990 ден

  • Комбиниран фрижидер
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A
  • Нето капацитет:205L
  • Капацитет на фрижидерот:168L
  • Капацитет на замрзнувачот:37L
  • Димензии:143x55x55cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A