,

FUEGO HB202A

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:15W
  • Push button
  • Материјал од нерѓосувачки челик
  • Капацитет на садот за миксирање:80ml
  • Идеален за подготвување на инстант кафe

620 ден

Бренд

  • Моќност:15W
  • Push button
  • Материјал од нерѓосувачки челик
  • Капацитет на садот за миксирање:80ml
  • Идеален за подготвување на инстант кафe