-16%
,

FUEGO JB-3211

Fuego

  • Моќност: 1500W
  • Големина на плочата:185мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Светло на индикаторот

1.090 ден 1.290 ден

Бренд

Моќност

1500W

Тип на плоча

електрична плоча

  • Моќност: 1500W
  • Големина на плочата:185мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Светло на индикаторот