-14%
,

Gorenje TG 2514 B


Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
Приклучна моќ: 1.400 W

3.190 ден 3.690 ден

Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Рамна плоча за печење
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
XXL
Температурни нивоа: 5
Отворена скара
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Црвен индикатор за работа
Едноставно печење
Гумени ногарки за стабилност
Одводен канал за истекување на маслото
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 1.400 W
Куќиште: Пластика + метал
Ширина на зоната за печење: 37 cm
Длабочина на зоната за печење: 27 cm
Димензии (ШxВxД): 53.50 × 7.40 × 28..20 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54.80 × 9.60 × 32.50 cm
Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
Приклучна моќ: 1.400 W