,

FUEGO Y-8801

Fuego

 • Моќност на грејачот: 1000 W
 • Големина на плоча:23×14,5cm
 • Индикатор за вклучување

1.490 ден

 • Тостер
 • Напон:220-240 V, 50/60 Hz
 • Моќност:1000 W
 • Големина на плоча:23×14,5cm
 • Нелеплива облога за лесно чистење
 • Индикатор за вклучување
 • Термостатот за температура
 • Отвор до 180 степени за готвење од двете страни
 • Не лизгави ногарки
 • Должина на кабел:0,70cm
Бренд