,

GORENJE B 600 W

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max):600 W

2.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

600 W

Блендер Моќност 600 W
Бела боја
AC мотор
Стаклен сад за блендирање
 Гумирани ногарки
 Можност за перење на додатоците во машина за садови
 Мелница за кафе
 Стаклен сад за блендирање
 Стаклена посуда (можност за користење во микробранова печка)
 Поклопец со дихтунг
 Сад за мерење