,

GORENJE CJ100HE

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Материјал: Инокс
 • Моќност на моторот (max) :100 W
 • Број на наставки за цедење : 2 pcs

2.590 ден

Нема на залиха

 • Цедач за агруми
 • Материјал: Инокс
 • Моќност на моторот (max) :100 W
 • Број на наставки за цедење : 2 pcs
 • On/off копче
 • Лесно чистење
 • Систем против капење
 • Мрежест филтер
 • Простор за сместување на кабелот
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Должина на приклучен кабел :1100 mm
 • Ширина:165 mm
 • Висина :285 mm
 • Длабочина:210 mm
 • Ширина на спакуван производ:185 mm
 • Висина на спакуван производ:308 mm
 • Длабочина на спакуван производ:254 mm
 • Нето тежина на апаратот:1.9 kg
 • Бруто тежина на апаратот:2.4 kg
Бренд

Моќност

100 W