, ,

Gorenje DE8B

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Кондензациска сушара
  • Енергетска класа: B
  • Капацитет на сушење: 8 кг
  • 16 програми

25.990 ден

Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

B

Енергетска класа: B
А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на
кондензација
Боја: Бела боја
Капацитет на сушење: 1-8 kg
Врата: 350 cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 °
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Копчиња: Старт/Пауза
16 програми
програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за
спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање,
Програма за нега на облека за деца (Baby)
Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во
чекори
Поставување на новото на сушење
Ниска температура на сушење
Систем против туткање
Одложен старт
Начин на сушење
Звучен сигнал
Едноставна употреба
Едноставно чистење на филтерот
Сигнал за полн сад за кондензатот
Прикажување на преостанато време на сушење
Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за
перење
Сензор на влажност
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Поцинкуван барабан
Бучност: 65 dB(A)re1pW
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 5.607 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
Нето тежина на апаратот: 393 kg
Бруто тежина на апаратот: 418 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 2.500 W
Осигурувач: 16 A