, ,

GORENJE DK63CLI

Gorenje

 • Влечна сила 770 m³/h
 • Димензии (ШxВxД):  60 × 28 × 50 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Слонова коска

13.790 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: D
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло /
  Алуминиум и стакло
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: E
  Енергетска класа на проток на воздух: C
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 770 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 378 m³/h
  Пречник на одводното црево: 150 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  470 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  640 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  770 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Копче
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 10 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 443072
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 1
  Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
  Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW
  Висина: 280 mm
  Минимална висина на декоративниот оџак: 530 mm
  Максимална висина на декоративниот оџак: 860 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 94 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70 × 63 × 46..50 cm
  Нето тежина на апаратот: 103 kg
  Бруто тежина на апаратот: 131 kg
  Приклучна моќ: 290 W
  Осигурувач: 10 A