, ,

Gorenje DS92ILS

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Кондензациска сушара со топлотна пумпа
  • Енергетска класа: А++
  • Капацитет на сушење: 9 кг
  • 14 програми
  • Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
  • Генератор на пареа (SteamTech)

45.990 ден

Нема на залиха

Енергетска класа: A++

А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

Боја: Бела боја

WaveActive барабан

Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот – 9 кг

Двојно струење на воздухот (TwinAir)

Оветлување на барабанот: Да

Врата: 35 cm

Агол на отвoрање на вратата: 180 °

Реверзибилно движење на барабанот

Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

Персонализирани подесувања на сите програми

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Копчиња: Старт/Пауза

14 програми

Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

Освежување со јони (IonRefresh)

Генератор на пареа (SteamTech)

Поставување на новото на сушење

Систем против туткање

Одложен старт

Програми со пареа (Програма за израмнување на наборите со пареа и Освежување со пареа)

Начин на сушење

Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

Звучен сигнал

Едноставна употреба

EcoEye

Едноставно чистење на филтерот

Сигнал за полн сад за кондензатот

Прикажување на преостанато време на сушење

Сензор на влажност

Заклучување – заштита за деца (CDP)

Барабан од не’рѓосувачки челик

Бучност: 65 dB(A)re1pW

Потрошувачка на енергија kWh/год.: 259,2 kWh

Херметички затворен апарат: Да

Тип на фреон: R134A

Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP

Количество плин: 0,33 kg

Количина изразена во еквивалент CO2: 0,2 t

Производот содржи еколошки плин: Да

Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

Нето тежина на апаратот: 53,9 kg

Бруто тежина на апаратот: 56,4 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,6 W

Приклучна моќ: 1.800 W

Осигурувач: 10 A

Бренд

Капацитет(kg)

9kg

Енергетска ефикасност

A++