,

GORENJE E5121WH

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:68L
  • 1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла
  • 1 длабока емајлирана тава за печење
  • Решетка на рерната
  • Водилки на извлекување
  • Димензии:50х85х59.4cm

16.390 ден

Нема на залиха

Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

50cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала
рингла лево напред: Експрес рингла 180 cm, 2 kW, десно напред:
Нормална рингла 145 cm, 1 kW, лево назад: Нормална рингла 145 cm, 1
kW, десно назад: Ø 180 cm, 1,5 kW
Конвенционална рерна – 68 l
Начини на загревање:
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 8 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59..40 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57..60 × 95..20 × 71..80 cm
Нето тежина на апаратот: 388 kg
Бруто тежина на апаратот: 42 kg
Приклучна моќ: 8.300 W