,

GORENJE E6121WD

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:65L
 • Електрична плоча за готвење
  2 електрични експрес рингли + 1 електрична стандардна рингла + 1
  електрична стандардна рингла со температурно ограничување лево
  напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред: Експрес рингла
  14.5 cm, 1.5 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
  назад: Ø 18 cm, 1.5 kW

17.490 ден

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
2 електрични експрес рингли + 1 електрична стандардна рингла + 1
електрична стандардна рингла со температурно ограничување лево
напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред: Експрес рингла
14.5 cm, 1.5 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување на рерната: Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 43,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 48,2 kg
Приклучна моќ: 8.700 W

Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
2 електрични експрес рингли + 1 електрична стандардна рингла + 1
електрична стандардна рингла со температурно ограничување лево
напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред: Експрес рингла
14.5 cm, 1.5 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување на рерната: Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 43,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 48,2 kg
Приклучна моќ: 8.700 W