,

GORENJE EC6141WC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:71L
  • Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
  • Чистење со AquaClean функција
  • 1 длабока емајлирана тава за печење
  • 1 плитка емајлирана тава за печење
  • Решетка на рерната
  • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
  • Водилки на извлекување
  • Димензии:60×85×60 cm

22.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Стаклокерамичка плоча
3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона лево напред: Круг
210/120 cm, 2,2 kW, десно напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, лево
назад: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 180 cm,
1,8 kW
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l
Начини на загревање:
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 плитка емајлирана тава за печење
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Сигнализација на преостаната топлина
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94
kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67..60 × 96 × 71..90 cm
Нето тежина на апаратот: 443 kg
Бруто тежина на апаратот: 493 kg
Приклучна моќ: 9.100 W