, ,

GORENJE ECT641BCSC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Брусен раб на плочата
  • Закосен раб од предната страна
  • 4 Hi-light грејни зони
  • Контрола на допир (TouchControl)
  • Тајмер
  • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
  • Одржување на топлина
  • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

14.790 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Црна

Закосен раб од предната страна

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

4 Hi-light грејни места
лево напред: Круг (hi-light) 21 cm, 2.3 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 5 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 6.500 W