-11%
,

GORENJE GE 6A21 WD

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Употреблив волумен на рерната: 65 L
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 59,4 cm

17.790 ден 19.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Бела боја
 • Боја на рачката: Бела
 • Врата: Стакло
 • Материјал на поклопецот: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 65 l
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Електрична плоча за готвење
 • 2 електрични експрес рингли + 1 електрична стандардна рингла + 1 електрична стандардна рингла со температурно ограничување лево
  напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред: Експрес рингла
  14.5 cm, 1.5 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
  назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
 • Конвенционална рерна – 65 l
 • Начини на загревање:
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Водилки на извлекување
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 95,2 × 71,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 43,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 46,9 kg
 • Приклучна моќ: 8.200 W
Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

60cm