-2%
,

GORENJE GK5A11WG

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела Боја
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l
 • Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm

14.690 ден 14.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Бела боја
 • Боја на рачката: Бела
 • Врата: Стакло
 • Материјал на поклопецот: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Дворачно електрично палење на плинските горачи
 • Комбинирана плоча
 • Број на плински решетки: 1
 • 1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла + 1 стандардна рингла лево напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно напред: Плински горач 9.9 cm, 3 kW, лево назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно назад: Стандарден горач 7.4 cm, 1.9 kW
 • Конвенционална рерна- 68 l
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Водилки на извлекување
 • Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Контрола на плинот
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)
 • Тип на плин: G30/30
 • Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 69,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 37,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 40,9 kg
 • Приклучна моќ: 5.200 W
Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

50cm