-8%
, ,

GORENJE GV620E10

Gorenje

Енергетска класа: A++
Број на корпи: 3
Начин на поставување: Целосно вграден,
Ширина: 598 mm, Висина: 815 mm

22.990 ден 24.990 ден

GORENJE GV620E10

Ефикасност

Потрошувачка на вода:11 l
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство ;3080 l
Максимална температура на влезната вода:60 °C
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa:0.93 kWh

Управување

Индикатор за крај на миење
Звучен сигнал
Функција за таблета 3 во 1

Програми

Брзa програмa
Интензивно миење
Накиснување
Економична програма
1 час миење
Температура на миење (°C)/60/45/30
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

60cm