-13%
,

GORENJE GS620E10W

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 58 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 87,1 × 64,5 cm

21.790 ден 24.990 ден

 • Максимална температура на влезната вода: 60 °C
 • Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
 • Индикатор на одбраната програма
 • On/Off индикатор
 • Управување: Копче
 • Температура на миење: 65, 60, 45, 35 °C
 • 5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма;
  Накиснување; Daily wash
 • Референтна програма: 3
 • Капацитет: 14 стандардни сетови
 • Функција за половично полнење
 • Функција за таблета 3 во 1
 • Индикатор на одбраната програма
 • Индикатор за завршен циклус на перење: Светлосно-звучен сигнал
 • Можност за монтажа на декоративна врата: Не е возможно
 • Број на корпи: 3
 • Систем на горната корпа: Рачно нагодување
 • Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
 • Нивоа на прскање: 4
  Распрснувачи: 3
 • Самочистечки филтер
  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
 • Сервисна дијагностика
 • Внатрешност од не’рѓосувачки челик
 • Потрошувачка на вода: 11 l
 • Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,91 kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено
 • домаќинство: 3.080 l
 • Бучност: 47 dB(A)re1pW
 • Регулирање на висината: 60 mm
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 58 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 87,1 × 64,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 42,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 47,5 kg
 • Приклучна моќ: 1.760 W
Бренд

Ширина

60cm

Инвертер мотор

Не