,

GORENJE HBX-485 QW

Gorenje

  • Моќност на моторот (max): 480
  • САДОТ ЗА МЕШАЊЕ: 0,8 L

2.690 ден

Бренд

Моќност

480 W

АПАРАТ ЗА ПАСИРАЊЕ
МОЌНОСТ 480W
DC МОТОР ЗА ЕКОНОМИЧНА УПОТРЕБА И ДОЛГОТРАЈНОСТ
ТИВКА РАБОТА (SILENTPOWER)ВКЛУЧУВАЊЕ СО ПРИТИСКАЊЕ НА КОПЧЕ
РЕГУЛАЦИЈА НА БРЗИНАТАТУРБО-КОПЧЕ ЗА ИНСТАНТНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА МОЌНО СТАПУЛСНО РАБОТЕЊЕ ЗА ПОКРАТКИ ЦИКЛУСИ НА МЕШАЊЕ КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА МЕШАЊЕ: 0,8 L
СКАЛА ЗА МЕРЕЊЕ НА САДОТ ЗА СОВРШЕНО ТОЧНО ДОЗИРАЊЕ
ДОДАТОК ЗА МИКСИРАЊЕ
ЕФИКАСНО ЧЕТИРИСТРАНО СЕЧИЛО НА ПАСАТОРОТ