, ,

Gorenje IMC1200B

Availability:

Нема на залиха


 • Дневна количина на лед: 12 kg
 • Големина на коцка лед: XL
 • Сад кој се отстранува
 • Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.

12.990 ден

Нема на залиха

 • Дневна количина на лед: 12 kg
 • Големина на коцка лед: XL
 • Сад кој се отстранува
 • Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.
 • Индикатор за ниво на вода
 • Индикатор за ниво на лед
 • Фреон: R600a
 • Количина на фреон: 17 g
 • Волумен на резервоарот за вода: 2,2 l
 • Димензии (ШxВxД): 24,4 × 31,5 × 37,3 cm
 • Нето тежина на апаратот: 9,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg
 • Приклучна моќ: 120 W