-5%
,

GORENJE JC4800VWY

Gorenje

 • Моќност: 200W
 • Сад за сок 0.6 литри
 • Материјал на куќиште :Пластика + метал
 • Материјал на филтерот :Инокс

7.990 ден 8.390 ден

 • Моќност на моторот (max) : 200 W
 • Број на вртежи (макс. – мин.) : 80 rpm
 • Волумен на садот за сок : 0.6 l
 • Волумен на садот за пулпа : 0.6 l

Управување

 • On/off копче
 • Начин на работа на соковникот :Slow juicer – постепено цедење со сврделот

Карактеристики

 • Лесно чистење
 • Реверзибилно работење (обратно движење)

Опрема

 • Филтер од фина мрежа

Додатоци

 • Четка за чистење за лесно одржување

Технички податоци

 • Должина на приклучен кабел :1000 mm
 • Ширина :150 mm
 • Висина :455 mm
 • Длабочина :180 mm
 • Ширина на спакуван производ :207 mm
 • Висина на спакуван производ :440 mm
 • Длабочина на спакуван производ :356 mm
 • Нето тежина на апаратот :4.2 kg
 • Бруто тежина на апаратот :5.601 kg
Бренд

Моќност

200W