, ,

GORENJE JUMP SET

Gorenje

Енергетска класа: А
Истовремено печење на повеќе нивоа
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот

25.990 ден

Бренд

 • Essential линија
  Енергетска класа: А
  Боја: Сребрена
  Боја на рачката: Алуминиум
  Материјал на управувачката плоча: Инокс
  Употреблив волумен на рерната: 71 l
  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
  површина за печење (SiperSize)
  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
  Рамна површина на вратата од рерната
  Механичко управување
  Облик на копчињата: Push pull копчиња
  IconLED
  Начини на загревање:
  Осветлување
  Истовремено печење на повеќе нивоа
  Решетка на рерната
  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
  Динамичен систем на ладење на рерната DC+
  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
  Чистење со AquaClean функција
  Каталитички филтер за вентилаторот
  Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94
  kWh (конвенционална)
  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
  Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 × 59-59
  × 55 cm
  Нето тежина на апаратот: 304 kg
  Бруто тежина на апаратот: 324 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
  Приклучна моќ: 3.300 W