, ,

GORENJE MVC148FW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:100W
 • Пластичен сад
 • Безжична употребa
 • Трајност на батеријата: 20 мин.
 • Број на додатоци: 4

3.490 ден

Нема на залиха

 • Максимална моќност на моторот: 100 W
 • Пластичен сад
 • За влажно и суво чистење
 • Безжична употреба
 • Трајност на батеријата: 20 мин.
 • Број на додатоци: 4
 • Проток на воздух: 13 L/s
 • Волумен на садот за прашина: 0,7 l
 • Контролно светло за полнење на батерија
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
 • Додатоци: 4
 • Боја: Бела
 • Бучност: 72 dB(A)re1pW
 • Номинална моќност: 14,8 V
 • Максимална моќност на моторот: 100 W
 • Димензии (ШxВxД): 43 × 13 × 13,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,8 × 15,4 × 15 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg
 • Приклучна моќ: 100 W
Моќност

100 W

Бренд

Боја

Бела

тип на правосмукалка

 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер