-10%
, ,

GORENJE RKI418FE0

Gorenje

 • Енергетска класа: A+
 • Нето капацитет: 260l(189/71)
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm

22.490 ден 24.990 ден

 GORENJE RKI418FE0
 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Метална врата
 • Боја: Бела боја
 • Боја на апаратот: Бела
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Шарка на вратата: Со лизгач
 • Климатска класа: SN, N, ST
 • Број на ѕвездички: ****
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 263 / 260 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 190 / 189 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 73 / 71 l
 • Капацитет на замрзнување: 3,5 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
 • Електронско управување
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 5 стаклени полици
 • Полици прилагодливи по висина
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
 • Флексибилен сад за јајца (6×)
 • Дополнителен скриен простор (HiddenSpace)
 • SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • 2 стаклени полици
 • 1 класичен сад за лед
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,75 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 274 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 183,5 × 65 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 × 177,5-178× 56 cm
 • Нето тежина на апаратот: 55 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 57 kg
 • Приклучна моќ: 100 W
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm