-9%
,

GORENJE VC1615CXR

Gorenje

 • COMPACT XS
 • Со вреќичка
 • Број на додатоци: 1
 • Универзална четка

3.890 ден 4.290 ден

 • COMPACT XS
 • Максимална моќност на моторот: 1.600 W
 • Моќ на всисување: 330 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
 • Број на додатоци: 1
 • Универзална четка
 • Проток на воздух: 33 L/s
 • Волумен на вреќичката: 2 l
 • Тип на цевка: Лесна за составување
 • Дијаметар на цевката: 32 mm
 • Должина на телескопската цевка: 88 cm
 • Материјал на цевката: Пластика
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
 • Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
 • SoftStart тивко палење на моторот
 • Индикатор за полна вреќичка
 • Хартиени вреќи за прашина: 1
 • Број на текстилни вреќички: 1
 • Додатоци: 1
 • Намотување на кабелот
 • Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m
 • SPINNER
 • Исправено или хоризонтално
 • Додаток за оставање на цевката
 • Број на тркала: 3
 • Гумирани тркалца
 • Боја: Боја Црвена
 • Должина на приклучен кабел: 5,0 m
 • Бучност: 82 dB(A)re1pW
 • Максимална моќност на моторот: 1.600 W
 • Димензии (ШxВxД): 35 × 21,5 × 26 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 28,5 × 29 cm
 • Нето тежина на апаратот: 3,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg
 • Приклучна моќ: 1.400 W
Бренд

Моќност

1600W

Боја

Црвена, Црна

тип на правосмукалка