-13%
, ,

GORENJE WNEI84AS

Gorenje

 • Енергетска класа: A / A+++
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Пограми 16
 • Инвертер мотор (PowerDrive)

24.890 ден 28.490 ден

 • Енергетска класа: A / A+++
 • Ефект на цедење: B
 • Боја: Бела боја
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • WaveActive барабан
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Ладно перење: Копче
 • Едноставно користење
 • Персонализирани подесувања на сите програми
 • 16 програми
 • Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење,
 • Програма за дополнителна хигиена
 • Специјални програми: Детска облека / Кошули / PowerWash 59′ /
 • Брзо 20′ минути / Програма за производи полнети со пердуви
 • (Pillow) / Програма за миленици / Програма за секојдневно перење
 • Едноставно пеглање
 • Регулирање на температурата
 • Quick програма
 • Кратење на програмата на две нивоа
 • Режими на перење: NormalCare, TimeCare
 • Режими на перење
 • Функција пареа
 • SteamTech третман со пареа
 • Звучен сигнал
 • Програма за самочистење (SterilTub)
 • StableTech страници за дополнителна стабилност
 • Нежно затворање на вратата
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)
 • Годишна потрошувачка на вода: 10.309 l
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 185 kWh
 • Време на перење: 214 мин.
 • Ниво на бучност при перење: 53 dB(A)re1pW
 • Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW
 • Потрошувачка на вода: 54 l
 • Потрошувачка на вода на Еко програма 40-60°C: 48 l
 • Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0,9 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 64,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 66,2 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A, A+++