, ,

GORENJE WNEI94BS

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+++ / B
 • Капацитет:9kg
 • Број на вртежи: 1400 rpm
 • 15 програми
 • Инвертер PowerDrive мотор

29.990 ден

 • Енергетска класа A+++ / B
 • Ефект на цедење B
 • Ниво на бучност при перење dB(A) 53
 • Ниво на бучност при центрифугирање dB(A) 76
 • Essential линија
 • StableTech страници за дополнителна стабилност

Ефикасност

 • Капацитет за перење 9kg
 • Волумен на барабанот 64 l
 • Број на вртежи на центрифугата 1400 rp
 • WaveActive барабан Да
 • Mотор Инвертер PowerDrive мотор
 • Времетраење на програм перење на 30°C – Памук 67 min
 • Време на програмата на 40°C 195 min
 • Време на  eko програмата на 60°C 194 min
 • Време на програмата на 90/95°C 218 min
 • Потрошувачка на вода (деликатни 30/40°C) 45 l
 • Потрошувачка на вода (памук 40°C) 57 l
 • Потрошувачка на вода (памук 90/95°C) 75 l
 • Потрошувачка на вода по циклус 49 l
 • Потрошувачка на електрична енергија на 100/ 50kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство 185 kWh

Управување

 • ЛЕД дисплеј
 • Едноставно користење
 • Копче за почеток Старт/Пауза

Програми

 • Број на програми 16
 • Основни програми
  • Памук
  • Волна/Рачно перење
  • Mикс синтетика
 • Специјални програми
  • Програма за миленици
  • Дополнителна хигиена
  • Детска облека
  • Програма за секојдневно перење
  • Eco 40-60 °C
  • Брзо 20′ минути
  • PowerWash 59′
  • Кошули
  • Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
  • Дополнителни програми за перење
  • Стерилизирање на барабанот
  • Центрифугирање/цедење
  • Плакнење/омекнување

Функции

 • Режими на перење
  • NormalCare
   TimeCare
   Интезивен режим
   Ноќен режим
 • Дополнителни функции
 • Стоп на пумпата
  Скратување програма во две нивоа
  Пауза
  Додавање алишта
  Зачувување на личните прилагодувања
  Крај на прилагодувањето за перење
 • Функција пареа Да

Карактеристики

 • SteamTech Да, грејач во када
 • Нежно затворање на вратата
 • Звучен сигнал
 • Надградба на програмите Да
 • Сензори
  • Сензор за температура
   Сензор за полнење
   Сензор за пена
   Сензор за ниво на вода
 • Ладно перење Копче
 • Сад за дозирање 3 прегради во просторот за дозирање детергент

Сигурност

 • Заштита од прелевање
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)

Технички податоци

Ширина 600 mm
Висина 850 mm
Длабочина 610 mm
Ширина на спакуван производ 640mm
Висина на спакуван производ 890 mm
Длабочина на спакуван производ 690 mm
Бруто тежина на апаратот 77.2 kg
Нето тежина на апаратот 75.7 kg
Приклучна моќ 220-240 V
Приклучна моќ  1900 W
Бренд

Капацитет(kg)

9kg

Брзина на центрифуга

1400

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++, B