-6%
, ,

GORENJE WNPI74A

Gorenje

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Број на вртежи: 1400 rpm
 • Инвертер PowerDrive мотор
 • 16 програми
 • Димензии:60 × 85 × 54,5 cm

20.290 ден 21.490 ден

 • Енергетска класа: A+++
 • Ефект на цедење: B
 • Боја: Бела боја
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • WaveActive барабан
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Едноставно користење
 • Персонализирани подесувања на сите програми
 • 16 програми
 • Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење,
 • Програма за дополнителна хигиена
 • Специјални програми: PowerWash 59′ / Брзо 20′ минути
 • Едноставно пеглање
 • Систем против гужвање
 • Quick програма
 • Режими на перење: NormalCare, TimeCare
 • Режими на перење
 • Звучен сигнал
 • Програма за самочистење (SterilTub)
 • StableTech страници за дополнителна стабилност
 • Нежно затворање на вратата
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)
 • Годишна потрошувачка на вода: 9.554 l
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 166 kWh
 • Време на перење: 214 мин.
 • Ниво на бучност при перење: 52 dB(A)re1pW
 • Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW
 • Потрошувачка на вода: 50 l
 • Потрошувачка на вода на Еко програма 40-60°C: 44 l
 • Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0,86 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 65,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 66,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
 • Приклучна моќ: 1.900 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++