-4%
, ,

GORENJE WNPI82BS

Gorenje

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Број на вртежи : 1200 rpm
 • 15 програми

22.990 ден 23.990 ден

 • Енергетска класа: A+++
 • Ефект на цедење: B
 • Боја: Бела боја
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • WaveActive барабан
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Едноставно користење
 • Персонализирани подесувања на сите програми
 • 16 програми
 • Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење,
 • Специјални програми :
Дополнителна хигиена
Eco 40-60 °C
Брзо 20′ минути
PowerWash 59′
Кошули
 • Дополнителни програми за перење:
  Стерилизирање на барабанот
  Центрифугирање/цедење
  Плакнење/омекнување
 • Програма за дополнителна хигиена
 • Времетраење на програм перење на 30°C – Памук :67 min
 • Време на програмата на 40°C :195 min
 • Време на програмата на 60°C :214 min
 • Време на програмата на 90/95°C:218 min
 • Потрошувачка на вода (деликатни 30/40°C) :45 l
 • Потрошувачка на вода (памук 40°C) :54 l
 • Потрошувачка на вода (памук 90/95°C) :75 l
 • Потрошувачка на вода (волна 30°C) :45 l
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:10309 l
 • Потрошувачка на електрична енергија по циклус :0.9 kWh

Режими на перење:
NormalCare
TimeCare

 • Ширина :600 mm
 • Висина :850 mm
 • Длабочина :545 mm
 • Ширина на спакуван производ :640 mm
 • Висина на спакуван производ :890 mm
 • Длабочина на спакуван производ :627 mm
 • Бруто тежина на апаратот :65.5 kg
 • Нето тежина на апаратот :64.1 kg
 • Приклучна моќ: 220-240 V
 • Приклучна моќ :1900 W

 

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

8 kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++