,

GRUNDIG HD 3700 B

Grundig
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1800W
  • 2 брзини
  • 3 температури

1.490 ден

  • Керамичка заштита на греачот
  • Моќност:1800W
  • 2 брзини
  • 3 температури
  • Копче за ладен воздух
  • Должина на кабел: 1.8m
Бренд

Боја

Црна