, ,

KONCAR L1A 54 248.BS

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Eнергетска класа:A+
 • Нето запремнина на замрзнувач: 182 (L)
  Капацитет на замрзнување:15kg/24h
  Потрошувачка на енергија годишно:238kWh
  Ниво на бучава:41dB
  Димензии ВxШxД: 144x54x60 (cm)

13.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

55cm

 • Замрзнувач
 • Бела боја
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
 • Нето запремнина на замрзнувач: 182 (L)
 • Kaпацитетот на замрзнување 15 kg/24h
 • Рачно одмрзнување
 • Отварање на вратата во десно,преместива
 • Регулација на температура
 • Сад за лед
 • Климатска класа : T/N
 • Еколошки гас : R600a
 • Годишнa потрошувачка на електрична енергија 238 (kwh)
 • Бучност : 41 dB
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
 • Teжина нето/бруто: 48,5/52,3 kg