,

KONCAR PP 60BY5N

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: E
 • Бр. на комплети: 12
 • Димензии (ВхШхД): 85/60/60 см

18.690 ден

 • Бела боја
 • Бр. на комплети: 12
 • Бр. на програми: 5
 • Температури (°C): 40-45-50-65
 • Електронско управување
 • Заштита од протекување
 • Програми
  – Нормално
  – Eco
  – Интензивно 65°C
  – Брзо
  – Екстра хигиенско 70°C (Прердперење + хигиенско 60°C): +
 • Половично полнење
 • Енергетска класа: E
 • Потрошувачка на вода (lt): 12
 • Времетраење на стандарден програм (h:min): 3:25
 • Потрошувачка (kWh/циклус): 0,92
 • Бучност (dB): 54
 • Напон (V) / Фреквенција (Hz) 220-240 / 50
 • Димензии (ВхШхД): 85/60/60 см
 • Подесива висина: 2 cm
Бренд

Ширина

60cm