, ,

KONCAR SR 7VTP2

Koncar

 • Капацитет (kg): 7
 • Кондензациска машина со тополотна пумпа
 • Број на програми: 15
 • Енерегетска класа: A++

27.990 ден

Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A++

 • Кондензациска машина со тополотна пумпа
 • Бела боја
 • Капацитет (kg): 7
 • Електронско управување
 • Заштита од протекување: индикатор за преполетост на садот за кондензација
 • Заштита од деца
 • Индикатор за запушен филтер
 • Број на програми: 15
 • Функција за помало гужвање
 • Функција за одложено сушење
 • Енерегетска класа: A++
 • Потрошувачка на енергија (kWh/циклус): 1,7
 • Просечна годишна потрошувачка на енергија (kWh): 211
 • Времетраење на циклус стандардна програма (min): 121
 • Напон (V ~): 220-240
 • Вкупна приклучна моќ (kW): 1
 • Димензии (ВхШхД): 85×59,6×56,3 см
 • Амбалажа (ВхШхД): 88,1×64,1×59,2 см
 • Бруто/Нето тежина (kg): 46,5/44,8
 • Гаранција 3 години