, ,

KONCAR SR 8VTP2

Koncar

 • Капацитет (kg): 8
 • Кондензациска машина со топлотна пумпа
 • 15 програми на сушење
 • Енергетска класа: A+

24.990 ден

 • Кондензациска машина со топлотна пумпа
 • Бела боја
 • Капацитет (kg): 8
 • Електронско управување
 • Заштита од протекување: Сигнализација за преполнетост на садот за кондензација
 • Заштита за деца
 • Сигнализација за запушен филтер
 • 15 програми на сушење
 • Старт/пауза копче
 • Смалено туткање
 • Полипропенски бубањ
 • Енергетска класа: A++
 • Потрошувачка (kWh/циклус): 1,7
 • Просечна годишна потрошувачка (kWh): 235
 • Времетраење на стандардна програма (min): 121
 • Напон (V ~): 220-240
 • Вкупна приклучна сила (kW): 1
 • Димензии (В x Ш x Д): 85×59,6×60,9 см
 • Бруто/Нето тежина (kg): 48,5/46,8
 • Гаранција 3 години
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A++