-7%
,

KONCAR ST 6040 V BR 1

Koncar

 • Енергетска класа: A
 • Волумен: 56 Литри
 • Димензии (Ш x В x Д) 60 x 85 x 60 cm
 • Боја: бела
 • Број на функции: 3(0 3)
 • Светло во печката
 • Горен греач 1,2 kW
 • Долен греач 1,1 kW

12.490 ден 13.490 ден

Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

60cm

 • Енергетска класа: A
 • Волумен: 56 Литри
 • Димензии (Ш x В x Д) 60 x 85 x 60 cm
 • Боја: бела
 • Број на функции: 3(0 3)
 • Светло во печката
 • Горен греач 1,2 kW
 • Долен греач 1,1 kW
 • Опрема:
  -Длабока тава x1
  -Решетка x1
 • Дигитален програмски саат
 • Напон: 230V~