MAX 3344

Max

Моќност: 2000w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 260мл
Кабел со должина од 1,5м

950 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Моќност: 2000w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 260мл
Кабел со должина од 1,5м